Om Kronan Inkasso

Vi hjälper ditt företag att skapa ett effektivt kassaflöde

Vi skapar personliga relationer genom att vara tillgängliga, lyhörda och genom att ha din affär i fokus.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av inkassoärenden. Vi ser alltid till våra kunders och deras slutkunders behov och skräddarsyr en lösning som passar dig, ditt företag och din bransch.

Med målinriktad fordringshantering kan företag och tjänsteleverantörer undvika finansiella förluster och påskynda avkastningsflödet. Det säkrar likviditeten, ökar utrymmet för investeringar och stöder utvecklingen av nya internationella marknader. Vi ser till att pengarna kommer in kort och gott, på ett professionellt och tydligt vis.

Att få betalt och samtidigt behålla en bra kundrelation är inte alltid lätt, men viktigt. Därför är en del av vårt löfte att alltid bemöta era kunder på ett trevligt, hjälpsamt och professionellt sätt - samtidigt som vi hjälper ditt företag att skapa ett effektivt kassaflöde.

2000+

Nöjda kunder

Att anlita experter ska inte vara svårt!

Behöver ni hjälp med att få betalt från kunder som inte betalar er i tid? Vi hjälper er utan dyra avgifter, så att ni snabbare kan få in era pengar.

Vi på Kronan Inkasso hjälper över 2 000 företag med deras inkassohantering varje månad. Med lång erfarenhet, välutbildade handläggare samt med hjälp av våra duktiga jurister så har vi lyckats att leverera väldigt god resultat. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er omedelbart!

Prova Gratis