Fakturaservice

Enkelt och optimerat – från digital faktura till betalning!

Med en professionell fakturaservice och process får ni ett tydligt flöde från faktura till betalning. Kronan optimerar er fakturahantering, förbättrar rutiner och ger era kunder en trygg kundupplevelse som ger snabbare betalning.

Faktura genom fakturaservice gör att kunden själva kan välja hur de vill ha sin faktura, med post eller oftast digitalt. Att kunna anpassa fakturan på det sätt som kunden vill ha den leder oftast till bättre kundupplevelse och större betalningsvilja.

Enkelt faktureringsprogram online

Vi erbjuder fakturering för småföretagare, allt för de skall få betalt – lätt och snabbt.

Fakturering

Skicka fakturor online med ditt eget varumärke och gör det enkelt för dina kunder att betala i tid. En komplett plattform för online fakturering gjord för smarta företag som vill spendera värdefull tid på att bygga upp sina affärsverksamheter.

Få betalt snabbare

Betalningar, påminnelser och inkasso sköts automatiskt. Du slipper logga in på banken för att stämma av. Dina processer kan automatiseras och uteblivna betalningar kan gå automatiskt till inkasso. Vi vet vad som stimulerar till snabbare betalning.

Betalsätt

Anslut valfri betalningsmetod - bankgiro, plusgiro, bankkonto, iban och swish. Betalningar bokas automatiskt mot fakturan och uppdateras i realtid.

Fakturamallar

Välj hur just Ert företag vill ha fakturan. Välj från våra professionella faktura mallar och om fakturan skall skickas per post, e-faktura eller e-postfaktura.

Snabb och enkel fakturering - kom igång idag!

Vår fakturaservice är designad för dig som vill sätta hela faktureringsprocessen på auto-pilot. Vi sköter utskick av påminnelser och inkasso och ser till att kunderna betalar snabbare.

01

Konfigurera fakturamallen

Välj din fakturamall, ladda upp din logotyp och lägg till ditt företagskontaktuppgifter.

02

Påminnelse

Har inte kunden betalt tid skickar våra system en påminnelse 3 dagar efter förfallodatum.

03

Inkasso och indrivning

Vid utebliven betalning av påminnelsen startar vår indrivning genom inkasso och föreläggande till Kronofogden.

04

Avprickning av betalning

Vi prickar av alla betalningar i din reskontra, du behöver inte kontrollera banken dagligen. Vid erhållen betalning redovisar vi betalningen till din bank nästa arbetsdag.

Med fakturaservice ser vi till att du betalt snabbare. Vi tar över administrationen
av påminnelser, inakasso och indrivning av skulder.

2000+

Nöjda kunder

Optimera för snabbare inbetalningar

Kronan Inkasso, er partner mot säkrare inbetalningar!

Likviditetsproblem är en av de värsta problemen som företagare brukar möta under resan som företagare. Detta kan bero på dålig kreditbedömning som leder till obetalda fakturor. Där av så skapades Kronan Inkasso för att underlätta företagandet, genom samlade molnbaserade fakturerings erktyg samt automatisk inkasso hantering.

Vi har över 2000 nöjda kunder som använder våra verktyg dagligen. Gör som de andra företagen och testa kronan inkassos tjänster redan idag.

Prova Gratis

Öka betalningsfrekvensen med
förbättrade faktueringsflöden

Undersökningar visar att om påminnelsen kommer från en tredje part ökar betalningsfrekvensen med 25 %!

Kom igång med bättre betalningsrutiner och säkra kassaflödet - för en snabbare och effektivare tillväxt! Vi kan hjälpa dig att komma igång redan idag.