Fakturering

Allt du behöver för att få betalt snabbare

Skicka fakturor online med ditt eget varumärke och gör det enkelt för dina kunder att betala i tid. En komplett plattform för onlinefakturering gjord för smarta företag som vill spendera värdefull tid på att bygga upp sina affärsverksamheter.

Kraftfull och flexibel fakturering

Fakturera enkelt med Kronans faktureringstjänst! Vi strävar alltid efter att leverera de mest kostnadseffektiva samt praktiska verktygen inom fakturering.

Fakturering

Skicka fakturor online med ditt eget varumärke och gör det enkelt för dina kunder att betala i tid. En komplett plattform för online fakturering gjord för smarta företag som vill spendera värdefull tid på att bygga upp sina affärsverksamheter.

Få betalt snabbare

Betalningar, påminnelser och inkasso sköts automatiskt. Du slipper logga in på banken för att stämma av. Dina processer kan automatiseras och uteblivna betalningar kan gå automatiskt till inkasso. Vi vet vad som stimulerar till snabbare betalning.

Betalsätt

Anslut valfri betalningsmetod - bankgiro, plusgiro, bankkonto, iban och swish. Betalningar bokas automatiskt mot fakturan och uppdateras i realtid.

Fakturamallar

Välj hur just Ert företag vill ha fakturan. Välj från våra professionella faktura mallar och om fakturan skall skickas per post, e-faktura eller e-postfaktura.

Snabb och enkel fakturering - kom igång idag!

Vår fakturatjänst är designad för dig som vill sätta hela faktureringsprocessen på auto-pilot. Vi sköter utskick av påminnelser och inkasso och ser till att kunderna betalar snabbare.

01

Konfigurera fakturamallen

Välj din fakturamall, ladda upp din logotyp och lägg till ditt företagskontaktuppgifter.

02

Påminnelse

Har inte kunden betalt tid skickar våra system en påminnelse 3 dagar efter förfallodatum.

03

Inkasso och indrivning

Vid utebliven betalning av påminnelsen startar vår indrivning genom inkasso och föreläggande till Kronofogden.

04

Avprickning av betalning

Vi prickar av alla betalningar i din reskontra, du behöver inte kontrollera banken dagligen. Vid erhållen betalning redovisar vi betalningen till din bank nästa arbetsdag.

Vi automatiserar hela ditt faktureringsflöde och hjälper dig att både ta betalt och få betalt.

2000+

Nöjda kunder

Ett komplett faktureringssystem

Ditt företag kan åstadkomma helt automatiserade faktureringsflöden.

Våra system är anpassade för att du ska kunna välja hur fakturorna ska utformas, vad de ska innehålla och hur de ska levereras till kunden. Vi anser att fakturering ska gå snabbt, vara enkel och spara tid – det är det vi strävar efter att åstadkomma för alla våra klienter.

Prova Gratis

Jobba smartare med din fakturering

Undersökningar visar att om påminnelsen kommer från en tredje part ökar betalningsfrekvensen med 25 %! Kom igång med bättre betalningsrutiner och säkra ert kassaflöde - för en snabbare och effektivare tillväxt! Vi kan hjälpa dig att komma igång redan idag.